День захисника України!

12 жовтня 2018 року учні Міловської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів зібралися у актовій залі, щоб засвідчити свою повагу всім, хто носить військову форму і відзначають свято – День захисника України, привітати чоловіків, які захищають спокій наших домівок, здатних завжди підставити своє сильне плече у важку хвилину! В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання захисника України,звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, тих, хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, тих, хто був на барикадах на Майдані, тих,хто нині захищав кордони України від російських окупантів і несе сьогодні нелегку військову службу на передовій у зоні АТО…Ми дякуємо Вам за те, що забуваючи про страх, про біль, про небезпеку, Ви всі як один, незалежно від віку й роду занять, встали на боротьбу з ворогом. Кожен з Вас ясно усвідомлював, що може загинути в будь-яку секунду, але раз за разом піднімався в бій, захищаючи свій дім, свою родину, свою Батьківщину від ворогів, тому що кожен з Вас знав: «Якщо не я, то хто ж…»

На урочистому зібрані були присутні :

- Міловській сільський голова

- Адміністрація школи

- Учні 5-11 класів

- Класні керівники, вчителі предметними

- Гусейнов Ільгар Ілхамович, випускник нашого закладу, який брав безпосередню участь в антитерористичній операції та продовжує захищати наш спокій України.

Всі присутні вшанували пам’ять тих, хто віддав життя за свою Вітчизну хвилиною мовчання та запалили Свічу Скорботи… В рамках благодійної акції «Діти – воїнам АТО» учні початкових та середніх класів школи приготували подарунки:малюнки, листи для воїнів АТО, а батьки та педагоги передали для них подарунки до свята. В закладі з 11.10.2018 по 12.10.2018 були проведені такі заходи: тематичний захід «Майбутній Захисник України» для учнів 5-11 класів; спортивні змагання « Ми – нащадки славних козаків» для учнів 1-4 класів; «За честь! За славу! За народ!» для учнів 5-11 класів; учні 1-4 класів підготували флеш-моб до Дня захисника України під керівництвом класних керівників.

/Files/images/novosti/Захисники України_2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 164